Draaimolen 2004

Drie verschillende mozaïeken op een draaimolen was in 2004 het ontwerp. Pipo de Clown, Pietje Bell en de Schippers van de Kameleon werden toen in die periode ook opgevoerd als musical voorstelling.

Populaire films en TV programma’s waren destijds een hit in het theater in de vorm van een musical en nu dus ook in de bloemetjes gezet door onze prikploeg.

Door onze technische dienst was er een knappe constructie gemaakt die mooi rustig ronddraaide zodat iedereen lang bleef staan om het hele mozaïek compleet te bekijken. Vele toeschouwers bleven meerdere rondjes staan….

Het portret van Pipo de Clown was een lang gekoesterde wens van John om in felle kleuren te prikken.Sapperdeflap wat was die mooi! Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen…..

De zwarte hand van Pietje Bell was duidelijk zichtbaar in het mozaïek. Trouwens, wij kregen ook zwarte handen van de donkerblauwe hyacinten bloemen tijdens het prikken. De katapult was best wel moeilijk om in bloemen te maken….

Hielke en Sietse, de Schippers van de Kameleon die in hun bootje aan het varen zijn. We hadden een prachtig tekstbord met oranje en geel gekleurde hyacinten die in de letters in elkaar overliepen….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *