Bloemendagen Limmen actueel

We zijn nu al bezig met ideeën voor volgend jaar… Bloemendagen Limmen 2020 zal weer een groots spektakel worden waar we ook zeker weer aan mee gaan doen. Actueel: lees verder op de pagina hoe we bezig zijn tijdens Bloemendagen Limmen 2019…. inclusief foto’s.

Breaking News!!!!! Bloemendagen Limmen 2019 van zevenentwintig april tot en met één mei 2019. Dat is een week eerder dan oorspronkelijk gepland.

Zondag 7 april gaan we al het land op na overleg en met toestemming van de kweker om te ritsen. De hyacinten knakken we bij de steel onder de bloemen af en de trossen bloemen gaan dan in een curver. Een curver is een stapelbare krat.

Hier staan de foto’s en info over Bloemendagen Limmen 2019. Een actueel onderwerp is gekozen, sterker nog drie stuks….

De informatiemiddag over de Bloemendagen Limmen 2019 is op 17 maart 2019. In de Oude School op Schoolweg 1 start om 14.00 uur.

De Bloemendagen in Limmen zijn een week naar voren gehaald in verband met de snelle groei van de hyacinten op het land. De prikweek zal dus starten op eerste paasdag 2019 en de mozaïeken zullen te zien zijn vanaf Koningsdag 27 april 2019. Het gebeurd niet vaak dat de datum aangepast wordt maar in dit geval kon het niet anders. Hopelijk kunnen onze prikkers nog aangevraagde vrije dagen ruilen.

Bloemendagen Limmen 2019

Bij onze prikploeg zijn de ideeën na flink veel overleg tot drie uitgedund en kunnen we de tekening of print gaan maken. Het zagen, knippen en plakken kan beginnen. De priktent zal op 14 april neergezet worden. Dan kunnen we zagen, knippen en plakken om de mozaïeken klaar te maken met tempex en de print.

In onze tent werken de volgende prikploegen:

Spijkers met Koppijn

Het Speldenkussen

Tentje Vol

Prikken en Bikken

Monika Bruin (vrije categorie)

Er zullen dus mogelijk 5 mozaïeken en/of kunstwerken te zien in ons gedeelte van de straat Enterij. Als alles af komt…..

We zijn begonnen met de tent opzetten.

Inmiddels zijn de prints klaar en zijn we begonnen met het tempex plakken en op maat snijden/zagen.

We zijn deze week aan het prikken en het gaat gestaag door met de prachtige hyacinten bloemen. Kijk op Bloemendagen Limmen 2019 voor de resultaten van de mozaïeken die wij gemaakt hebben.